Blog

Výhody menštruačných plaviek pre tínedžerky

Menštruačné plavky upokojujú...

Po prvé, môžu pomôcť mladým dievčatám cítiť sa počas menštruácie istejšie a bezpečnejšie. Menštruačné plavky sú diskrétne a ľahko sa používajú, čo môže byť upokojujúce pre mladé dievčatá, ktoré si ešte stále trochu neuvedomujú svoju menštruáciu.

Je to skvelá voľba pre dospievajúce dievčatá, ktoré dostávajú prvú menštruáciu a nechcú používať tampóny na pláž alebo do bazéna.

Tampóny vytvárajú nepohodlie, na rozdiel od menštruačných plaviek, ktoré sú pohodlné a majú dostatočnú savosť na zachytenie ľahkého až stredného krvácania.

Zdravé riešenie pre telo

Menštruačné plavky sú pre telo zdravšie ako iné menštruačné produkty. Tampóny môžu spôsobiť infekcie, ako je syndróm toxického šoku, ktorý je spôsobený premnožením baktérií vo vaginálnej oblasti. Jednorazové hygienické vložky môžu obsahovať aj chemikálie, ktoré môžu dráždiť pokožku alebo spôsobiť alergie. Menštruačné plavky sú naopak vyrobené z prírodných materiálov, ktoré neobsahujú chemikálie, vďaka čomu sú pre telo zdravším variantom.

Dopad na životné prostredie

Je pravda, že menštruačné plavky sú šetrnejšie k životnému prostrediu ako iné jednorazové menštruačné pomôcky. Jednorazové tampóny a hygienické vložky majú negatívny vplyv na životné prostredie, pretože sú zvyčajne vyrobené z plastov a chemikálií a často končia na skládkach, kde môže trvať stovky rokov, kým sa rozložia. Menštruačné plavky sú naopak prateľné a opakovane použiteľné, majú životnosť okolo 5 rokov. To je veľa rokov, počas ktorých si už nebudete musieť kupovať tampóny či vložky, aby ste si užili dovolenku.

V dôsledku toho majú menštruačné plavky pozitívny vplyv aj na váš rozpočet, keďže ide o dlhodobú investíciu, ktorá obmedzuje pravidelný nákup tradičných periodických riešení.

Stručne povedané, menštruačné plavky sú pohodlnejšou, ekologickejšou a zdravšou voľbou pre mladé dievčatá, ktoré majú menštruáciu. Ak chcete svojej dcérke ponúknuť trvalú a zdravú menštruačnú ochranu, odporúčame naše menštruačné plavky.

Čítať článok
Aj vás nebaví mať menštruáciu na dovolenke?

Ha leto, slnko ☀️, prázdniny 🌴, šum vĺn 🌊, teplý piesok, snívali ste o tom mesiace a teraz je to tu, o 3 dni idete na dovolenku! Konečne nastal deň odchodu a kto sa zjavuje? Matka príroda so svojím mesačným darčekom!
Už vidíte, ako vašu vysnívanú rajskú pláž zmieta hurikán vašich hormónov. Zlé načasovanie trápi všetky ženy vo svete. Zdá sa, že relax je pre vás zakázaný.

Čo keby sme vám povedali, že to nie je až také vážne? Že sa nebudete musieť zastaviť a kúpiť si škatuľku tampónov zahraničnej značky, ale rovno vsunúť do kufra LEN plavky.
Toto je prísľub menštruačných plaviek : „Uvoľnite sa, o všetko sa postaráme“.

Menštruačné plavky: riešenie, keď máte menštruáciu na dovolenke

Aký je hlavný problém, keď dostanete menštruáciu na pláži ? Nájdite miesto, kde to zmeníte. Nehovoriac o všetkých nepríjemnostiach, ktoré môžete kvôli tampónom zažiť: nepohodlie, príliš dlhá šnúrka, pretekanie atď. S opätovne použiteľným riešením hygienickej ochrany už nepotrebujete odpadkový kôš nablízku. Bohužiaľ, vaše menštruačné nohavičky nie sú vhodné do vody. Našťastie prišli menštruačné plavky. Je to skutočné riešenie na úspešnú dovolenku. Zabudnite na trápnosť, nepohodlie a úniky.

Pri odchode do zahraničia môžete čeliť menštruačnej chudobe . V mnohých regiónoch sveta, ako je Severná Afrika, Ázia alebo dokonca Južná Amerika, sa môžete stretnúť s problémami pri poskytovaní hygienickej ochrany .
A keď sme na druhom konci sveta, chceme si predovšetkým užiť a neobmedzovať sa kvôli menštruácii .

Vďaka menštruačným plavkám si môžete naplno užiť dovolenku , či už na návšteve u priateľov, pri bazéne alebo na pláži na druhom konci sveta. Menštruačné plavky v kufri zaberú menej miesta ako krabička tampónov. Menštruácia na dovolenke už nebude taká nepríjemná ako predtým.

Široká škála menštruačných plaviek umožňuje ženám zostaviť skvelý letný look . Môžete ich nosiť celý deň. Sú navrhnuté tak, aby absorbovali 1 až 3 tampóny v závislosti od modelu.
Vďaka menštruačným plavkám získajte späť slobodu a môžete konečne relaxovať s úplným pokojom.

Čítať článok
Ako dlho vydržia menštruačné plavky?

Životnosť menštruačných plaviek závisí od viacerých faktorov vrátane frekvencie používania, spôsobu jeho údržby a kvality použitého materiálu.

Všeobecne povedané, plavky môžu vydržať až päť rokov, ak ich budete správne prať a udržiavať. Jeho absorpčná kapacita zostáva počas celého obdobia nedotknutá.

Tipy, ako udržať plavky dlhšie

 Na predĺženie životnosti menštruačných plaviek je dôležité ich po každom použití umyť teplou vodou a mydlom. Pred umytím by ste ich mali tiež opláchnuť teplou vodou, aby ste odstránili zvyšky krvi.

  1. Po použití ich opláchnite: Pred vložením do práčky menštruačné plavky dôkladne opláchnite vo vlažnej vode, aby ste odstránili prebytočnú krv a stopy.

  2. Pranie v práčke: Menštruačné plavky perte v studenej vode s jemným čistiacim prostriedkom. Vyhnite sa používaniu bielidiel a zmäkčovadiel, pretože môžu poškodiť tkaninu a z dlhodobého hľadiska znížiť jej savosť.

  3. Sušenie na vzduchu: Na sušenie menštruačných plaviek je dôležité nepoužívať sušičku, pretože teplo môže poškodiť materiály a znížiť ich nasiakavosť. Zaveste ich na čerstvom vzduchu do tieňa, aby vyschli.

Dodržiavaním týchto tipov môžete predĺžiť životnosť svojich menštruačných plaviek a naďalej využívať ich výhody počas mnohých dovoleniek.

Dôležitý je aj výber kvalitných menštruačných plaviek, ktoré sú vyrobené z odolných materiálov. Samozrejmosťou je, že kvalitné plavky vydržia oveľa dlhšie.

Naše menštruačné plavky ponúkajú ideálnu hodnotu za vaše peniaze. Nájdite celú našu kolekciu špeciálnych plaviek pre ženy a tínedžerov .

Stručne povedané, životnosť menštruačných plaviek závisí od frekvencie používania, údržby a kvality plaviek. Ak sa o svoje menštruačné plavky staráte a správne ich používate, môžu vám vydržať až 5 rokov.

 

Čítať článok
Menštruačné plavky sa vyhnú problémom na dovolenke

Aké frustrujúce, že sa nemôže kúpať kvôli menštruácii. Dovolenka na pláži alebo popoludnie pri bazéne môžu byť pre mnohé ženy a dospievajúce dievčatá časom relaxu a zábavy, ale pre tie, ktoré majú menštruáciu, môžu byť tieto aktivity pokazené strachom z presakovania alebo problémov.

Je zrejmé, že strach z presakovania alebo hygienických problémov môže byť pre ženy veľmi trápny a môže im brániť v tom, aby si naplno užili dovolenku alebo voľný čas. Môže to tiež spôsobiť určitú formu hanby alebo rozpakov, čo môže sťažiť relaxáciu a radosť z aktivít.

Riešením tohto problému sú menštruačné plavky

Našťastie existuje úžasné riešenie, ktoré ženám pomôže prekonať tieto frustrácie. Menštruačné plavky sú určené na nosenie počas menštruácie a poskytujú spoľahlivú ochranu proti pretečeniu. Sú tiež pohodlné na nosenie a diskrétne, umožňujú ženám plávať a vykonávať vodné aktivity bez obáv z nepríjemných problémov.

Menštruačné plavky sú čoraz obľúbenejším produktom žien, ktoré si chcú naplno užiť dovolenku aj počas menštruácie. Ponúka mnoho výhod oproti tradičným menštruačným výrobkom, ako sú tampóny a hygienické vložky.

Menštruačné plavky sú veľmi pohodlné na nosenie. Sú vyrobené z mäkkých a priedušných materiálov, vďaka ktorým sa budete cítiť pohodlne aj počas menštruácie. Sú tiež navrhnuté tak, aby sa prispôsobil vášmu telu, takže sa vám nebudú šmýkať ani pohybovať, keď ste v pohybe.

Ekologické riešenie na zníženie odpadu

Menštruačné plavky sú navyše šetrné k životnému prostrediu. Sú opakovane použiteľné, dajú sa prať a opakovane použiť viackrát, čo znamená, že nebudete musieť kupovať tampóny alebo hygienické vložky zakaždým, keď máte menštruáciu. Pomáha tiež znižovať množstvo odpadu a chrániť životné prostredie.

Menštruačné plavky vhodné na šport

Napokon, menštruačné plavky vám umožnia užívať si všetky dovolenkové aktivity bez obmedzenia. Môžete plávať, športovať, potápať sa a dokonca aj cvičiť jogu bez obáv z pretečenia či iných nepríjemných problémov. To znamená, že si môžete skutočne užiť dovolenku bez toho, aby ste sa cítili trápne alebo obmedzovaní.

Na záver, menštruačné plavky sú neskutočne praktickým produktom pre ženy, ktoré si chcú naplno užiť dovolenku aj počas menštruácie. Sú savé, diskrétne, pohodlné, ekologické a umožňujú vám robiť všetky dovolenkové aktivity bez obmedzenia. Dokážu zachrániť vašu dovolenku a umožnia vám užiť si dovolenku naplno.

Čítať článok
4 položiek celkom