Aj vás nebaví mať menštruáciu na dovolenke?

Ha leto, slnko ☀️, prázdniny 🌴, šum vĺn 🌊, teplý piesok, snívali ste o tom mesiace a teraz je to tu, o 3 dni idete na dovolenku! Konečne nastal deň odchodu a kto sa zjavuje? Matka príroda so svojím mesačným darčekom!
Už vidíte, ako vašu vysnívanú rajskú pláž zmieta hurikán vašich hormónov. Zlé načasovanie trápi všetky ženy vo svete. Zdá sa, že relax je pre vás zakázaný.

Čo keby sme vám povedali, že to nie je až také vážne? Že sa nebudete musieť zastaviť a kúpiť si škatuľku tampónov zahraničnej značky, ale rovno vsunúť do kufra LEN plavky.
Toto je prísľub menštruačných plaviek : „Uvoľnite sa, o všetko sa postaráme“.

Menštruačné plavky: riešenie, keď máte menštruáciu na dovolenke

Aký je hlavný problém, keď dostanete menštruáciu na pláži ? Nájdite miesto, kde to zmeníte. Nehovoriac o všetkých nepríjemnostiach, ktoré môžete kvôli tampónom zažiť: nepohodlie, príliš dlhá šnúrka, pretekanie atď. S opätovne použiteľným riešením hygienickej ochrany už nepotrebujete odpadkový kôš nablízku. Bohužiaľ, vaše menštruačné nohavičky nie sú vhodné do vody. Našťastie prišli menštruačné plavky. Je to skutočné riešenie na úspešnú dovolenku. Zabudnite na trápnosť, nepohodlie a úniky.

Pri odchode do zahraničia môžete čeliť menštruačnej chudobe . V mnohých regiónoch sveta, ako je Severná Afrika, Ázia alebo dokonca Južná Amerika, sa môžete stretnúť s problémami pri poskytovaní hygienickej ochrany .
A keď sme na druhom konci sveta, chceme si predovšetkým užiť a neobmedzovať sa kvôli menštruácii .

Vďaka menštruačným plavkám si môžete naplno užiť dovolenku , či už na návšteve u priateľov, pri bazéne alebo na pláži na druhom konci sveta. Menštruačné plavky v kufri zaberú menej miesta ako krabička tampónov. Menštruácia na dovolenke už nebude taká nepríjemná ako predtým.

Široká škála menštruačných plaviek umožňuje ženám zostaviť skvelý letný look . Môžete ich nosiť celý deň. Sú navrhnuté tak, aby absorbovali 1 až 3 tampóny v závislosti od modelu.
Vďaka menštruačným plavkám získajte späť slobodu a môžete konečne relaxovať s úplným pokojom.